Întrebări frecvente:

Unde locuiești și unde te deplasezi pentru evenimente? Există costuri suplimentare pentru deplasări?
Locuiesc în Iași și mă pot deplasa oriunde în țara cât și în afara ei. Pentru evenimentele ce au loc în afara Iașului vor exista costuri aditionale de deplasare (transport, cazare, masă).

Lucrezi singur sau în echipă?
Lucrez singur la evenimente ce nu depășesc 100-150 invitați. Pentru evenimente cu foarte mulți invitați sau foarte multe activități va mai fi un al doilea fotograf cu care am mai fotografiat și care are un stil complementar stilului meu de lucru.

Cât timp vei fi alături de noi la eveniment?
Ca exemplu dacă evenimentul este o nuntă, voi fi alături de voi în limita a 16 ore de la pregătiri până la ultimul moment al evenimentului.

Ce echipament folosesti? Detii echipament de backup?
Folosesc echipament Canon din gama pro. Am 2 aparate foto, unul din ele fiind de back-up. Am în geantă tot timpul mai multe obiective, blitzuri, acumulatori, etc. Totul are back-up.

Câte fotografii primim?
Nu mă voi limita la un anumit număr de imagini; în funcție de dinamica evenimentului vostru și de timpul alocat pentru fotografii, numărul acestora este între 700-1200.

Când primim fotografiile? Sub ce forma?
Termenul de predare este de maxim 60 de zile însă îmi place să surprind și să vă ofer imaginile mai repede decât vă așteptați. 🙂 Imaginile le veți vedea în galeria voastră online. Galeria va fi disponibilă minim 6 luni. Imaginile la rezoluție mare le veți primi prin transfer online sau pe suport usb pentru arhiva voastră personală.

Primim și fotografiile raw?
Nu, ca și toți fotografii profesioniști de altfel, predau doar imagini atent selectate și editate. Absolut toate imaginile vor fi prelucrate (cromatic, incadrare, luminozitate).

Realizezi și albume?
Bineînțeles! Albumele pe care le ofer sunt realizate manual și sunt din materiale de cea mai bună calitate. Albumul este realizat împreună cu voi iar apoi este printat într-un laborator foto specializat dotat cu cea mai nouă tehnologie.

Putem avea Guestbook la nuntă?
La fel ca la albumul foto Guestbook-ul ca procedeu se realizează identic, el este albumul pe care îl printăm cu imaginile ședinței voastre foto de logodnă, pe care îl veți poziționa la intrarea în locatie. Astfel toți cei dragi pot lăsa un mesaj, o urare, un sfat pentru voi.

Oferi ședințe foto de logodnă sau ședințe foto trash the dress?
Sigur și le recomand cu căldură în funcție de ce vi se potrivește stilului vostru. Puțină lume este obișnuită cu aparatul foto și, cu atât mai mult, să fie urmarită o zi întreaga de un fotograf. Sedinta foto de logodnă ne oferă astfel posibilitatea de a ne cunoaște mai bine, vă ajută să vă obișnuiți cu aparatul foto pentru ca în ziua nunții să fiți relaxați în fața camerei. Este de asemenea o oportunitate excelentă de a spune povestea voastra de dragoste, de a avea amintiri cu cuplul vostru realizate profesional și în altă ipostază decât aceea de mire și mireasă. Fotografiile obținute pot ajunge pe invitațiile voastre, într-un guestbook, ca și mărturii sau în cadrul unui slideshow prezentat în timpul nunții. Fotografii de la sedintele foto de logodna realizate pana acum gasiti aici. In ziua nuntii nu vom avea timp pentru deplasari lungi spre locatii spectaculoase si nici programarea sedintei foto nu o vom putea face intotdeauna astfel incat conditiile de iluminare sa fie ideale. Aceasta sedinta este prilejul ideal pentru a avea amintirile perfecte. Fie la munte sau la mare, in Venetia, Roma, Paris sau Londra, alegerea trebuie sa fie una care sa va reprezinte, iar sedinta o vom putea programa astfel incat conditiile de iluminare sa fie ideale si timpul petrecut impreuna suficient pentru a obtine imaginile visate de voi. Fotografii de la sedintele foto de dupa nunta realizate pana acum gasiti aici.

Poți să ne recomanzi un videograf sau alți furnizori?
Binențeles! Odată ce am hotărât să lucram împreună veți primi alături de o brosura cu sfaturi pentru organizarea zilei nunții, lista mea de furnizori recomandați.

Oferi discount-uri?
În functie de serviciile și produsele pe care le alegeți veți beneficia de niște oferte și este posibil pentru anumite date să vă pot oferi o mică reducere.

Ok, cum te contactam?
Trimiteți-mi un mesaj prin formularul de contact, eu vă raspund cu mai multe informații și dacă totul este ok ne întâlnim a stabili detaliile colaborarii noastre.