TE INVIT SĂ ARUNCI O PRIVIRE PESTE ACEST GHID ÎN CARE VEI DESCOPERI SERVICIILE NOASTRE.


“Say I Do!” este o idee simplă și optimistă, care se transformă de la an la an: ne oferim nouă și altora ca noi bucuria unor fotografii cu sens și suflet.

 

Atunci când noi lucrăm la nunta voastră, primiți tot ce avem mai bun.

Sunt de părere că nunta ar trebui să fie cu, pentru și despre VOI, și nimeni altcineva. O zi relaxată, în care totul este pe gustul vostru, și aveți aproape pe toți cei la care țineți, o zi de care vă veți aminti cu zâmbetul pe buze și pe care o veți descrie nepoților în timp ce veți privi fotografiile. Imaginile vor reflecta perfect atmosfera, și nu în ultimul rând vor fi despre legătura voastră, despre chicotelile din timpul ședinței foto, despre lacrimile din timpul ceremoniei, despre norul neprevăzut care și-a făcut apariția. Asta pentru că micile imperfecțiuni fac totul să fie autentic și nu în ultimul rând, memorabil. Asta îmi doresc să surprind, ceea ce vă face pe voi doi, VOI.

Pasiune în fiecare fotografie !

Pe site-ul meu veți găsi pasiune pentru fotografie, pentru oameni și pentru calitate. Stilul propriu și modul de abordare a fiecărui eveniment au adus satisfacție și bucurie cuplurilor proaspăt căsătoriți și nu numai. Pentru mine, fotografia de nuntă nu înseamnă doar fotoreportaj, stil portretic sau calitate. Înseamnă artă. Înseamnă pasiune. Înseamnă entuziasm. Iar dincolo de cuvintele nerostite, acele poze pline de sensibilitate conturează cea mai frumoasă poveste. Vă îmbrățișez și abia aștept să vă cunosc.

 

SERVICII ȘI GHID DE PREȚURI

 

 

Pe partea video vei gasi câteva exemple mai jos:

 

Vezi ce zic perechile despre noi:

testimoniale