img nunta sus

Atunci când noi lucrăm la nunta voastră primiți tot ce avem mai bun.

Trebuie să știți că veți fi în obiectiv toată nunta. Un lucru important pe care vreau să il spun este că începând cu 2016 recomand 2 fotografi la nunțile care depășesc 200 de invitați.  Am testat asta în 2015 și am înțeles că se răsfrânge pozitiv asupra rezultatului final. Venim în doi! Rezistenți, antrenați continuu pentru a acționa pe timp de zi, de noapte, ploaie, vânt, ceață sau zăpadă, toate acestea pentru a putea realiza fotografii cât mai frumoase și cel mai important care să vă reprezinte pe voi.

nunta

Fotografii în doar 8 săptămîni.

 În 8 săptămâni după nuntă o să ai acces la fotografiile nunții tale (aproximativ 800-1500 fotografii), toate prelucrate dpdv al  cromaticii, încadrării, luminozității. Ca să experimentezi și să vezi cum arată și funționează click pe imaginea din stânga.
* toate fotografiile vor fi online timp de 2 luni, astfel puteți trimite invitaților link-ul.

 

server-1-an

Vezi portofoliu.portofoliu-nunta

Dacă întâmplător ai ajuns aici și nu ai reușit să faci cunoștință cu portofoliul meu atunci dă click pe butonul din dreapta și convinge-te că merită atenția ta.                                                               =>>

 

 

 

 

 

Pentru ședințe foto înainte de nuntă click aici

sedinta-foto

 

 

Prețuri:

  • pachet foto 800-1200 fotografii 1200 euro
  • al doilea fotograf 350 euro
  • sedinta foto save the date gratuit
  • pe partea video va pot recomanda pe colegii mei cu care mai colaboteaz cel mai mult cand ne vom intalni și vom discuta mai detaliat.

 

 

de-ce-noi

Vezi ce zic perechile despre noi:

testimoniale