Salut, atunci când noi lucrăm pentru voi primiți tot ce avem mai bun.

Trebuie să știți că veți fi în obiectiv tot evenimentul. Vom fi doua persoane, un fotograf si un videograf. Venim în doi! Rezistenți, antrenați continuu pentru a acționa pe timp de zi, de noapte, ploaie, vânt, ceață sau zăpadă, toate acestea pentru a putea realiza fotografii cât mai frumoase și cel mai important care să vă reprezinte pe voi.

nunta

Fotografii în doar 6 săptămîni.

 În 6 săptămâni după eveniment o să ai acces la fotografiile tale (aproximativ 300-600 fotografii), toate prelucrate dpdv al  cromaticii, încadrării, luminozității. Ca să experimentezi și să vezi cum arată și funționează click pe imaginea din stânga.

 

 

Vezi portofoliu.portofoliu-nunta

Dacă întâmplător ai ajuns aici și nu ai reușit să faci cunoștință cu portofoliul meu atunci dă click pe butonul din dreapta și convinge-te că merită atenția ta.                                                               =>>

 

 

 

 

Pe partea video vei primi filmarea  împreună cu fotografiile. Filmul va fi FullHD și cuprinde  un rezumat de la cununia civila, biserica și petrecere, aproximativ 2 ore. Îți las mai jos un clip best moment. Vizionare placută!

 

 

 

Prețuri:

  • pachet foto video ce acopera toate 3 evenimentev 500 euro, include marturii 10×15 cm
  • cabina foto 150 euro

 

Întrebări frecvente

 

Sper să fi explicat tot ce doreai să afli. În cazul în care mai dorești și alte informații îmi poți scrie aici sau mă poți suna la tel.: 0745.728.157

 

 

de-ce-noi

Vezi ce zic perechile despre noi:

testimoniale