img nunta sus

Atunci când noi lucrăm la nunta voastră primiți tot ce avem mai bun.

Trebuie să știți că veți fi în obiectiv toată nunta. Un lucru important pe care vreau să il spun este că începând cu 2016 recomand 2 fotografi la nunțile care depășesc 100 de invitați.  Am testat asta în 2015 și am înțeles că se răsfrânge pozitiv asupra rezultatului final. Venim în doi! Rezistenți, antrenați continuu pentru a acționa pe timp de zi, de noapte, ploaie, vânt, ceață sau zăpadă, toate acestea pentru a putea realiza fotografii cât mai frumoase și cel mai important care să vă reprezinte pe voi.

nunta

Fotografii în doar 6 săptămîni.

 În 6 săptămâni după nuntă o să ai acces la fotografiile nunții tale (aproximativ 700-1200 fotografii), toate prelucrate dpdv al  cromaticii, încadrării, luminozității. Ca să experimentezi și să vezi cum arată și funționează click pe imaginea din stânga.
* toate fotografiile vor fi online timp de 1 an, astfel puteți trimite invitaților link-ul.

 

server-1-an

Vezi portofoliu.portofoliu-nunta

Dacă întâmplător ai ajuns aici și nu ai reușit să faci cunoștință cu portofoliul meu atunci dă click pe butonul din dreapta și convinge-te că merită atenția ta.                                                               =>>

 

 

Albumul nunții este inclus în preț.

Cu o hârtie foto Fuji Silk garantată 100 ani pentru calitate și o copertă personalizată, albumul de nuntă nu trebuie să lipsească din arhiva voastră personală.

album

Am mai realizat o broșură în care am trecut absolut tot ce este legat de organizarea nunții chiar și pagini cu tot ce vei cheltui, pe care o vei primi gratuit la semnarea contractului. Îți las mai jos câteva imagini din ea. 

say-i-do-organizator

Pentru ședințe foto înainte de nuntă click aici

sedinta-foto

 

 

Prețuri:

  • pachet foto cu cutie + printuri foto incluse (60 buc) 900 euro
  • album foto 20×20 cm (40 pagini) 100 euro
  • cabina foto (pe toata durata petrecerii) 300 euro
  • prețul pentru asistent foto este de 100 euro
  • ședință foto înainte de nuntă 100 euro
  • ședință foto dupa nuntă gratuit

 

Întrebări frecvente

 

Sper să fi explicat tot ce doreai să afli. În cazul în care mai dorești și alte informații îmi poți scrie aici sau mă poți suna la tel.: 0745.728.157

 

 

de-ce-noi

Vezi ce zic perechile despre noi:

testimoniale